Miért válaszd a termékeimet?

VEGYSZERMENTES

Az elsődleges szempontom az volt, hogy olyan játékokat készítsek, amikkel a legkisebbek is játszhatnak. Gondos tervezgetés és válogatás után jutott a választás az adott alapanyagokra. A fa natúr és kezeletlen.

Szigorúan GOTS és OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező fonalakkal alkotok.  A tanúsítvánnyal rendelkező termékek komoly vizsgálatokon mentek keresztül.

filozófia_kép_01
filozófia_kép_02

TERMÉSZETES

Fa, pamut, gyapjú… mind olyan természetes anyag, amit az anyatermészet nyújt számunkra, és már évszázadokkal ezelőtt is használták. Kerüljük a mesterségesen előállított alapanyagokat és igyekszünk törekedni az újra hasznosításra, ezzel is csökkentve ökológiai lábnyomunkat. Ezt a természet közeli érzést szeretném megragadni.

SOKSZÍNŰ és EGYEDI

Ahányféle család, annyiféle játék. Rám számíthattok! A hercegnő és hercegestől, a vidám és harsány színeken keresztül, egészen a vagány, élénk vagy pasztelles árnyalatokig bármilyen lehet. Közel 100 színnel dolgozom. Egyedi álmokat is szívesen valósítok meg.

filozófia_kép_02

MEGHITT

Minden egyes darabot, a legnagyobb gondoskodással teremtek meg. Nem csak munka, hanem hobby, sőt ez egy szerelem, és elkötelezettség a kézzel készült csodákhoz. Imádom, ahogy szépen lassan összeállnak a láncszemek, és kirajzolódnak a játékok. Mindegyik pici csomagban ott van szívem.  Nincs annál nagyobb öröm, mikor egy kisbaba az én termékemmel játszik és fejlődik.