rolam_kep_01

Rólam

A nevem Rebeka, 29 éves vagyok, Pécsett élek egy vidéki hangulatú részen. Szenvedélyes, pörgős, kreatív anyuka vagyok. Hétköznapjaimat párom és egy 4 éves úrfi társaságában töltöm.

Életemben nagy szerepet játszik a családom. Igyekszem gyermekemet a legjobb tudásom és ösztöneimre hallgatva nevelni. A kisfiamnak köszönhető, hogy visszataláltam önmagamhoz, hisz neki horgoltam az első gyapjú kis sapkát. Már előtte is tudtam horgolni, de nem gondoltam, hogy egyszer az általános iskolás tanulmányok a hasznomra lesznek. Imádtam mindig is a kreatív dolgokat, a gyöngyfűzés, kötés, horgolás, festés és rajzolás. Agytorna, és önkifejezés.

Nagyon fontos számomra a természet. Sokat túrázunk, kirándulunk pici családunkkal. Folyton kutatjuk az eldugott, csendes helyeket, ahol kiszakadhatunk a hétköznapi forgatagból, kikapcsolódhatunk, ahol az elménk elcsendesülhet.

Termesztéssel és önfejlesztéssel foglalatoskodok gyermekem mellett, ami hihetetlen kikapcsolódás és pihenés egyszerre. Az évek alatt, miután megszületett Rupert, rengeteget változtam. Alázatosabb lettem minden és mindenki felé. Igyekszem harmóniában élni és hálát adni minden egyes napnak.

Imádom a gyerekeket, a természetet, az állatokat, a finom ételeket, a főzést, és a zenét.

Szeretem, amivel foglalkozom és hálás vagyok mindazért, hogy ellátogattál az oldalamra és ezeket a sorokat leírhattam Neked!

Mottóm: A csoda, és az apró varázslat ott van körülötted, rajtad múlik, hogy akarod-e látni!

Rendszeresen vezetem social média platformjaimat, így ha szeretnétek kicsit többet megtudni rólam, arról, hogy hogyan élek, kattintsatok rá személyes Instagram profilomra!

@pufina

Minden jót Kívánok Neked!

Rebus

rolam_kep_02
rolam_kep_03
rolam_kep_06