Szilva

1900 Ft

Képzeld el gyermeked arcán az örömöt, ahogy felfedezi horgolt termények élénk színeit és textúráit. Fantáziadús játékot folytathatnak, rendezhetik és válogathatják a zöldségeket, vagy akár piknikezőset is játszhatnak kedvenc plüss barátaikkal. A gyerekek mindig szeretik a konyhában tölteni az idejüket, és nagyon szeretik valami finomsággal megetetni a játékaikat vagy a családtagjaikat. Ezek a zöldségek olyanok, mint az igaziak. Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem ösztönzik a kognitív fejlődést és az érzékszervi felfedezést is.

Horgolt gyümölcseink és zöldségeink sokkal többet kínálnak, mint játékidőt. Csodálatos eszközök a finommotorika fejlesztésére, mivel a gyerekek összenyomhatják, edzhetik csuklójukat és masszírozhatják ujjaikat. Ezek a játékok lehetőséget adnak a színek, formák és méretek tanulására is.

Horgolt ételeink élénk színei és felismerhető formái ösztönzik a korai felismerést, és segítenek gyermekének megismerkedni az őt körülvevő világgal. Nézze meg, ahogy fantáziadús játékban vesznek részt, saját kertjüket termesztik vagy színlelt boltot vezetnek, elsajátítva a szerepjátékok alapjait.

Leírás

Minden zöldség 100% OEKO-Tex minősítéssel rendelkező, pamut fonalból készült, kézzel készített, puha és biztonságos játékélményt biztosítva kicsinek. Elsősorban gyermeked biztonságát tartom szem előtt, ezért a műanyag szemek helyett gondosan kidolgozott horgolt rögzítéseket használok. A használt töltőanyag a 100% szilikonizált poliészter, amely hipoallergén tulajdonságairól ismert. Biztos lehetsz benne, hogy ezek a játékok teljesen ártalmatlanok, és nem okoznak allergiás reakciókat.
Vállalkozásomban minden egyes terméket füstmentes otthonban készítek el, így biztosítva a legmagasabb minőséget gyermekednek. Amikor eljön a takarítás ideje, a horgolt zöldségek mosás után könnyen és gyorsan száradnak, így a karbantartásuk gyerekjáték.
Tisztítás: kézzel, langyos vízben, áztatás nélkül és klórtartalmú vegyszerrel tisztítani tilos!

Akár átgondolt ajándékot, akár egyedi kiegészítőt keresel kisgyermekednek játékkollekciójához, ezek az apró termények tökéletes választás. Rendeld meg most, és vidd be a tanulás és a játék örömét babád életébe!

Köszönöm a vásárlást!