Varázsmanók házikóval

9890 Ft

1 készleten

Leírás

Waldorf ihletésű játék, ami azt jelenti, hogy a manóknak nincs arcuk, tehát nincs egy konkrét arckifejezésük. Így a gyerekek a szituációtól függően bármit beléjük képzelhetnek. Ha úgy hozza a helyzet, akkor vidámak, máskor szomorúak, gonoszak vagy épp félnek.

Teljes mértékben megmozgatja gyermeked fantáziáját és varázslatos kalandokat élhet át a segítségükkel.

A játék minden eleme természetes anyagból készült, fából, és 100% Oeko-Tex pamutból. Kézzel készítem őket, éppen ezért nincs két teljesen egyforma. Mivel nincs semmi mesterséges festék használva, nem lehetnek karcosak, és nem kopik le a festék.

A Varázsmanók lényege, hogy a színekkel és a házikóval, az előre eltervezett helyzetekkel csak minimálisan befolyásolja a gyerekeket, maximális teret adva a képzelőerejüknek. Mivel többféle anyagból állnak a figurák, így hatnak a tapintásra, ugyanakkor természetes anyaguknál fogva nyugalmat árasztanak.

 

Remek szórakozás kis építészeknek: ezt a két leleményes építőrészt igen könnyen különböző építményekké illeszthetjük össze, nyitott 4 oldalas vagy nyitott félformává. Egyedileg festékkel és különböző figurákkal díszíthetjük, így csodás házak, villák, települések, jászolok, stb. készülhetnek. A különösen jó tartás érdekében a részeket ragasztóval rögzíthetjük.

Csomag tartalma:

  • 16db varázsmanó
  • 1db fa – összeilleszthető ház (Méret: kb. 18 x 15 cm Vastagság: kb. 3 mm)
  • 1db vászonzsák
  • a Varázsmanók hivatalos meséje
  • 1db kifestő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Varázsmanók házikóval” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük